Inloopspreekuur PVV Utrecht

Al decennia lang staat het Provinciehuis in Utrecht, net als de provinciehuizen in andere provincies, bekend als een onneembare ivoren toren. Het provinciale bestuur is meer met zichzelf bezig dan met de belangen van de belastingbetaler. De PVV in Utrecht wil de deuren van het provinciehuis openbreken en organiseert daarom vanaf nu een inloopspreekuur. Doel is dat het geluid van de straat en de problemen in de provincie Utrecht eindelijk gaan doordringen tot het provinciebestuur.

Elke maandagmiddag van (15.30 – 17.00) nodigen wij u uit om langs te komen op het provinciehuis en de PVV te informeren over problemen in onze provincie. De aanwezige beleidsmedewerker zal uw probleem optekenen. Het Statenlid met de portefeuille waarbinnen het probleem valt, zal vervolgens overgaan tot actie.

Of het nou om Islamisering, criminaliteit of verkeersonveiligheid gaat, u kunt elk onderwerp inbrengen tijdens het spreekuur. Wij zullen vervolgens bekijken of het door ons of door de PVV in de Tweede Kamer wordt behandeld.

Onze fractie heeft maar een beperkte mankracht en weet daardoor niet wat er in alle uithoeken van onze provincie misgaat, wij rekenen daarom op uw hulp voor een beter en veiliger Utrecht. Ik hoop u daarom binnenkort te kunnen begroeten!

Om te voorkomen dat u misschien niemand aantreft en voor niets zou komen, vragen wij u wel uw komst vooraf te melden op telefoonnummer 030-25822101. U treft dan onze fractie - en beleidsmedewerker die u graag verder zal helpen. 

Met vriendelijke groet,

René Dercksen
Fractievoorzitter PVV Utrecht

Statenverkiezingen 2019

meld je aan

Verkiezingsprogramma

VerkiezingsprogrammaUtrecht-download

banner-vrijwilligers

PVV-Utrecht-Flyer-Voorkant-definitief

nieuwsbrief2

banner-talent