Woonplaats: Utrecht

Ik heb mijn leven doorgebracht in verschillende plaatsen in onze mooie provincie Utrecht. Van polder tot stad, het is hier altijd goed toeven geweest. Over de wereld gereisd maar de groene weides in Utrecht waren altijd een warm welkom thuis.

Ik ging er altijd van uit dat anderen ook onze dorpen, steden en ons land prachtig vonden, er trots op waren en ervoor wilden strijden om dit alles te behouden. Helaas werd mij over de jaren steeds duidelijker dat voor een deel van Nederland en ook onze provincie dit niet als vanzelfsprekend geldt. Sterker nog, een aanzienlijk deel keert zich steeds meer tegen wat ons altijd gebonden heeft en van voorspoed heeft voorzien. Deze mensen eisen opeens slavernijmonumenten, excuses voor daden van anderen en obsessieve scholing over de zwarte bladzijdes van onze geschiedenis terwijl onze gloriedagen niet meer geëerd mogen worden. Ze eisen het afschaffen van onze tradities zoals Zwarte Piet en onze instituties moeten worden gedecoloniseerd. Dit zodat zowel de volkstradities als de hoogwaardige cultuurvormen die ons land haar identiteit gaven geëlimineerd worden om vervangen te worden door een grabbelton aan aanwaaiculturen welke nooit en te nimmer vorm zullen kunnen geven aan een gemeenschappelijke identiteit en saamhorigheid wat noodzakelijk is als basis van een functionerende samenleving.

Tot mijn ongenoegen hebben deze mensen een steeds centralere rol opgeëist binnen onze instituties met alle voorspelbare verwoestende gevolgen voor ons land, onze cultuur en onze welvaart. Toen besefte ik dat aan de kant staan toekijken terwijl deze ramp zich aan het voltrekken is geen optie meer is. Samen met mijn medestanders binnen de PVV, alle partijen die Nederland nog wel een warm hart toe dragen en u de kiezer wil ik me sterk maken voor een mooie en welvarende provincie Utrecht waar we met zijn allen ouderwets trots op kunnen zijn. Ik ben een zelfstandige ICT ondernemer die begrijpt dat je ondernemers moet laten ondernemen om welvaart te genereren en dat de overheid er voor de burgers is en niet voor elitaire luxe hobbies. Geen bureaucratie en onzinnige uitgaves voor de luchtkastelen van de elite. Overheid, beperkt je tot de essenties en geef mensen de vrijheid om gelukkig en welvarend te zijn en geef hen die dat daadwerkelijk nodig hebben de steun die hen in staat stelt weer mee te doen zonder verdrukt te worden door zorgen en wanhoop. Samen kunnen we van dit land en deze provincie weer wat moois maken!